NÅR SØTSUGET MELDER SEG

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det beste jeg kan få når jeg har søtsug, det er kokoskrem. Det både stilner søtsuget og metter godt, samtidig som det gir god næring. Bra fett og proteiner. Denne lille søtsaken må du prøve. Enten som en krem eller som en smoothie, alt etter hvor mye væske du velger å ha i.

Jeg bruker:
1 boks kokosmelk (både det stive og det flytende)
40 g sjokoladeproteinpulver

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dette har jeg i blenderen til massen blir jevn, også helder jeg over i flere beholdere som jeg enten setter i frysen litt eller har i kjøleskapet. Du kan også legge til en banan for enda mer fylde, eller mer proteinpulver om du vil ha den tykkere og med mer sjokoladesmak. Min versjon blir som en litt tykk smoothie. Ekstra god etter et kvarter i frysen <3 Enjoy!

Del gjerne!
error
7 comments
  1. Denne må jeg nok prøve ut! Ha en fin dag 🙂

  2. Heia, hvilke merke kokosmelk? Lett?

    1. vanlig 🙂 om du vil ha mindre kcal kan du selvsagt bruke lett men smaken blir langt ifra den samme, i tillegg til at det blir mye mer flytende 🙂

  3. Nam! Må prøve dette neste gang søtsuget melder seg! 🙂

  4. Ja til flere slike tips 😀

  5. genialt! hvor mange porsjoner gir oppskriften?

    1. det kommer helt an på hvor mye du vil ha 🙂 Jeg deler den som regel i to eller tre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *