FERDIG TRENT PÅ 20 MIN!

Har du ikke fått trent enda i dag? Da foreslår jeg at du setter av 20 min og utfører denne kjappe økta som du kan designe som du vil. Velg en øvelse fra gruppe A, B, C og D, sett på timeren på 20 min og sett i gang. Husk å varme opp før du starter.

img_9020

GRUPPE A = Lår og rumpe
Knebøy
Bulgarsk utfall
Gående utfall
Utfall bakover

GRUPPE B = Overkropp drag
Omvendt roing
Facepulls
Fremoverbøyd roing

GRUPPE C = Overkropp press
Pushups
Skulderpress
Pushpress

GRUPPE D = Puls
Mountain climber
Spensthopp
Box jumps
Tauslag
Burpees

img_9049

Du velger altså en øvelse fra hver av disse gruppene. Bestem deg for antall reps du vil ha og tilpass vektene så du har alt du trenger klart. Sett på timeren på 20 min og start på øvelsen fra gruppe A, deretter B, C også D. Når ett sett på hver er utført begynner du på A igjen helt til 20 min er gått. Ta så lange pauser du trenger underveis, men husk å presse deg selv! 😉

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *