NÅR DU ER DRITTLEI AV Å TRENE

Har du kjent på at du er drittlei av å trene?

Sjansen for at man har bølgedaler hvor trening og sunn livsstil føles som et ork, er veldig stor. Jeg kan nesten si såpass at om du ikke har opplevd det før så vil det mest sannsynlig komme en dag. Det trenger ikke å være en lang periode, men bølgedaler vil det være. Akkurat som med alt annet.

Det som er lurt da, er å vite hva man skal gjøre for å komme over kneika. Om du har en tøff periode vil det ikke si at det trenger å bety slutten på dine gode vaner og livsstil, tvert i mot. Nøkkelen for meg og mange av kundene mine er å skape en god opplevelse på nytt. Hva mener jeg med det? La oss se på et eksempel.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Du er vant med å trene mye og hardt og kommer plutselig inn i en periode hvor du må dra deg selv på trening. Du fullfører med halvveis innsats om du i det hele tatt kommer deg på trening. I tillegg begynner du å stresse fordi du merker at formen daler som en følge av mindre og dårligere trening. Du føler du burde ha trent som før men finner ingenting lyst eller driv til å endre noe.

Glem for en stund det som har vært og tenk på her og nå. Hva kan du se for deg at du har lyst til å gjøre i dag, om du ikke tar hensyn til hva du har gjort før eller hva du «burde»? Kan du gå på en saltime? Kan du sykle deg en tur? Kan du ta fire sett på yndlingøvelsen din eller prøve en ny?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det som ofte hindrer oss er tanken på hva vi burde klart og hva vi burde gjort. Egentlig er det likegyldig så lenge man ikke er i stand til å gjøre nettopp det akkurat nå. Da må man tenke nytt! Gjør trening til noe hyggelig igjen. Skap en god opplevelse på nytt. For min del har jeg kvittet meg med tanken om at jeg skulle ha løpt intervaller, med å komme meg ut i frisk luft og småjogge på fine steder. Er jeg i den formen jeg var? Nei, men jeg gjør noe. Og jeg gjør noe bra! Når jeg kommer over kneika kan det være jeg får lyst til å stå på igjen som jeg gjorde før, men inntil da velger jeg å skape gode treningsopplevelser. En dag av gangen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *