TIPS TIL FREDAGSKOSEN

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lyst på noe ekstra digg til fredagskosen?
Her har du et sunt og veeeldig godt og salt alternativ. Jeg elsker dette! Dessverre må jeg begrense det fordi magen min ikke er særlig begeistret for aspargesen, men innimellom MÅ jeg bare ha det… 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg gir først aspargesen et lite oppkok før jeg surrer dem inn i serranoskinke eller strandaskinke og steker dem i panna til skinka blir litt sprø. Ingenting krydder er nødvendig, dette er utrolig smakfullt i seg selv. Skal jeg ha litt mer proteiner til, tilsetter jeg cottage cheese med litt pesto i. Perfekt til kveldskosen, gjerne sammen med et glass god vin 🙂 NYT!

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Her har asparges med kalkunbacon blitt fast innslag på grillen! Anbefales, det også 🙂

    1. det vil jeg tro! Må prøves 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *