PÅ LISTA OVER ALT DU ER GLAD I, HVOR LANGT NED STÅR DU?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Jepp – jeg har firmakopp med meg selv og min egen logo på! Med stolthet 😀

Om du fikk beskjed om å liste opp alt du er glad i, hvor langt ned på lista ville du satt deg selv? Og om du måtte si ti fine ting om deg selv, ville det vært vanskelig…?

Jeg vet mange glemmer bort viktigheten av å være glad i seg selv. Da mener jeg ikke at man skal gå rundt å skryte og heve seg over andre. Men å kjenne sin egen verdi og være takknemlig for den man er og for at man er unik. Det kan være vanskelig, det vet jeg alt om!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg er så takknemlig for å bli eldre, og også for at jeg har jobbet aktivt lenge for å akseptere meg selv. Jeg blir mer og mer trygg på følelsen av at jeg er god nok akkurat som jeg er. Ikke fordi jeg gjør det og det eller ser sånn og sånn ut, men fordi jeg faktisk er meg.

Husker du på å være glad i- og prioritere deg selv og at du skal ha det bra? Du blir den beste versjonen av deg selv om du har det bra. Da er du også rustet for å hjelpe og for å være en godt menneske mot de du møter. Jeg har kjent på selv hvor viktig det er å være glad i meg selv, da har jeg så mye mer å gi til alle rundt meg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sliter du med å si fine ting om deg selv? Da syns jeg du skal gjøre det akkurat nå. Sett av fem minutter til å sette pris på dine egne gode sider og egenskaper! Her er min liste;

♥ Jeg velger å se det positive i alle jeg møter og alt jeg opplever på godt og vondt
♥ Jeg er flink til å sette meg inn i andres situasjon
♥ Jeg konkurrer kun med meg selv i alt jeg gjør
♥ Jeg unngår klaging og negativ prat så godt jeg kan
♥ Jeg er løsningsorientert

Del gjerne din liste med meg!

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *