JEG SITTER GODT PÅ HARDE UNDERLAG OG SMILER NÅR JEG SPISER KARBS

…Er det ikke rart hvordan man alltid ønsker seg det man ikke har?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg har brukt mange år av livet mitt på å oppnå en fysikk som ikke er naturlig for min kroppstype. Som anorektiker klarte jeg åpenbart å bli veldig tynn, men noen typisk liten og tynn jente har jeg aldri vært fra naturens side. Fra jeg var liten, hvis du ser bort ifra sykdomsårene mine, har jeg alltid vært en kraftplugg. Ikke direkte tykk men heller aldri tynn og spe.

julie_rafoss
47 kg    VS    65 kg

Jeg kunne valgt å kjempe en evig kamp for å se ut på en måte som kroppen min ikke trives med, men istedet ønsker jeg å være tilfreds med slik jeg ser ut. Jeg er kommet dit at jeg tenker; om jeg aldri kommer til å se ut som en model så er det faktisk greit. Det finnes mange fine fysikker jeg gjerne kunne hatt, men min fysikk er fin den også.

At andre ser bra ut og kanskje også anderledes enn meg betyr ikke at jeg er mindre bra. Det gjelder deg også!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg er og blir en glad og fornøyd medium sized powerpack. Slik trives kroppen min best. Jeg sitter godt på harde underlag, jeg fryser aldri og jeg smiler når jeg spiser karbs. Livet er igrunn fint 🙂

Aldri,aldri, ALDRI tvil på din egen skjønnhet bare fordi du ser noen andre som er pene. Du er DU, og det er himla fint akkurat det!

Del gjerne!
error
9 comments
 1. Det mange glemmer er at anoreksi er en psykisk sykdom, og på veldig mange synes det ikke i det hele tatt. Jeg må innrømme at jeg ikke kunne se det på bildet av deg over. Da var det heller det smilet som avslørte. Det så ikke helt ekte ut. Og slik er det. Jeg kjenner meg godt igjen, og når man har vært under 10 i BMI, så får man en liten aha-opplevelse når man i ettertid ser bilder og tenker på den tiden…

  1. Håper det går bra med deg nå! ❤

   Selv ser jeg det veldig tydelig, antakelig fordi jeg selv vet hvor langt unna det er min normale og sunne kropp 🙂

   1. Takk! Ikke 100% frisk, men langt bedre 🙂 Skal komme i gang med utdannelse til høsten.

    Det skjønner jeg veldig godt! Forandringer er lettere å se på seg selv 🙂 Du ser i alle fall fantastisk ut nå, og det er godt å høre du trives i kroppen din!!

 2. Jeg feller en tåre ,å tenker både unge og eldre kan være i den situasjonen,at de ser på andre som finere og strever kanskje hele livet med å se ut på en måte som en ikke er skapt for å være. Det er virkelig flott påminnelse til oss alle ,det du skriver. Tommel opp for deg som år,og som datter og venn

 3. Som pt…skulle det stå

 4. Så viktig og aktuelt tema …. Syns du ser kjempebra ut sånn som du er nå , knallflott faktisk Vi er alle forskjellige og det nytter ikke å sammenlign seg med andre …selv om vi har lett for å gjøre det. Takk for at du setter fokus på dette

 5. Du har en så utrolig fin vinkling på mange ting!! Heier på deg 🙂

 6. Så utrolig fint innlegg, kjente jeg ble glad av å lese det! Jeg har også kommet frem til samme konklusjon som deg; jeg vil aldri se ut som en Victorias Secret modell, men det gjør ikke noe lenger, heller! Å bli sterk og sunn gir mye mer glede enn å måtte nå en gitt BMI eller et annet kroppsideal jeg aldri kan få uansett. Synes du ser utrolig flott ut som du er, skikkelig inspirasjon 🙂

  1. tusen takk for gode ord, og så godt å høre at du har kommet frem til den konklusjonen!
   Jeg tror det er så viktig å sette pris på den kroppen man har og innse verdien i å være unik 🙂
   God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *