KOST OG TRENING PÅ SOMMEREN

Hei dere!
Jeg har vært skikkelig slapp med oppdatering den siste tiden. Dagene går i ett med både jobbing, sosiale ting og nå i helgen var det Palmesus som også tok oppmerksomheten min. Jeg er rett og slett litt i sommermodus 😀 I dag reiser jeg til Bergen for å delta på The Weekend konsert sammen med to venninner. Sommeren byr på mye moro!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå som det skjer så mye og det er deilig vær, ønsker jeg å bruke mer tid med venner enn på trening. Jeg har derfor lagt det opp slik at jeg trener fire enkle styrkeøkter i uken fordelt på over-og underkropp, og cardio tar jeg kun i form av en gåtur hvis jeg er sammen med venninner. Ikke noe jeg gidder å bruke tiden på nå! Jeg er veldig motivert for styrketreningen akkurat nå, så derfor vil jeg fortsatt ha fire økter i uka.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Når det kommer til maten så gjør jeg det enkelt. Sukkerstopp er innført, så godteri blir det ikke, men jeg koser meg mye med kjøtt og fisk på grillen og salater i alle former. Det funker veldig bra for meg!

Hvordan legger du opp i sommer?

God mandag!

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Psst Julie, kommer det et innlegg ang. det jeg mailet deg om? 🙂

    1. sommermodus her 😛 takk for påminnelsen søta!

  2. Hei Julie! Nysgjerrig på denne sukkerstoppen din; hvordan takler du søtsug og hvor streng er du på denne stoppen? Kutter du alt tilsatt sukker, som feks. mørk sjokolade osv? 🙂

    1. Det eneste jeg har kuttet ut er godteri, is og kaker. Jeg spiser sukkerfri sjokolade i «nøden» men det er ikke noe som frister så mye. Det smaker liksom ikke helt det samme syns jeg 😛 Frukt og bær spiser jeg som normalt, så det er kun typiske søtsaker jeg har droppet 🙂 Det er faktisk deilig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *