LIVET ER MER ENN TRENING OG MAT

DSC00615

Denne sommeren har jeg gjort to ting mer enn noe annet;
Jeg har levd i nuet og nytt livet.

I fjor sommer trente jeg, løp turer, gikk turer, leste på eksamen til påbygning av PT utdannelsen og lagde mat. La meg kl.22 og våknet kl 08.

Denne sommeren har jeg kun trent styrke, spist litt mer fritt, tatt meg en øl eller tre, dansa rumpa av meg til svetten rant, sovna kl.05 og stått opp kl.13. Hvem sier at det ene eller andre er bedre?

Å kjenne at kroppen er kjempestøl etter gårsdagens økt mens jeg shaker rumpa etter fengende musikk med andre mennesker gir meg mer enn å ligge alene på sofaen å kjenne på det samme. Alt til sin tid? Jeg vet det vil komme en tid hvor jeg vil slappe av hjemme alene også, men nå nyter jeg muligheten til å ha det gøy så mye jeg kan.

DSC00613-002

Fra et fitnessperspektiv så er helt klart forrige sommer å foretrekke. Men vet du hva? Jeg føler meg bra. Faktisk bedre enn på lenge. De fire ukentlige øktene jeg har hatt har føltes ti ganger bedre enn de seks jeg hadde ukentlig i fjor. Jeg er sterkere nå enn i fjor. Jeg er gladere også.

Jeg vet at høsten vil by på rutiner igjen, og også mye mer hektiske dager med mer jobb. Gode og solide treningsøkter og sunn mat sammen med fornuftig søvnrytme. Hverdagen slik jeg trives med. Jeg skal derfor nyte sommeren og feriefølesen mens den varer. Nyte alt rundt meg og de jeg er glad i. Jeg vet ikke med deg, men jeg lever bare èn gang 😉

Det skal nytes

og jeg skal smile så mye jeg bare kan

DSC00652-001

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *