LØSNINGEN PÅ MANGLENDE MATLYST

IMG_7655

Det slår aldri feil…
Hver sommer blir jeg skikkelig matlei. Alt jeg har lyst på er alt mulig greier jeg aldri spiser til vanlig. Det blir kjedelig å preppe mat, steke kylling, lage speltlompepizza (som jeg normalt sett elsker!), blande cottage cheese og frukt… Ja, you name it. Brød eller knekkebrød med ost og kaviar har blitt en greie denne sommeren. Ikke logisk i det hele tatt og ikke etter «proteinregelen» min, men – det er mat og det er godt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Rugsprø med skinke, ost, egg og paprika

Det er litt deilig å være litt mindre strikt i perioder. Tillate meg å spise litt mer av det jeg helt impulsivt får lyst på nå som jeg ikke har lyst på noe særlig. Det går derfor mye i knekkebrød med diverse pålegg og koteletter med salat i forskjellige former til middag. Av og til slår jeg også til med fiskekaker med ketshup. Haha, også jeg som er så nøye til vanlig!

Det føles dog rart å spise noe man overhodet ikke har lyst på, sa da tenker jeg det er bedre med noe enn ingenting. Jeg vet også at min normale matlyst melder seg så fort høsten kommer og rutinene er på plass 🙂

Hva spiser du mye av for tiden?

Del gjerne!
error
1 comment
  1. Her går det mye i hjemmebakte knekkebrød med ost og skinke , grillmat med masse salat og nøtter som mellommåltid . Det var de sunne tingene….
    Spiser også mye sørlandschips og melkesjokolade …he he
    Skjerpings når det blir hverdag og vanlige rutiner igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *