FIRE SMÅ OPPMUNTRINGER

I dagens samfunn er det nok av kilder som forteller oss at vi har grunn til å ha dårlig samvittighet eller til å føle oss mindre bra. Det gjennom slanketips på nett, quotes som ber oss om å jobbe natt og dag, glansbilder på facebook, retusjerte bilder på instagram og mennesker rundt oss som aldri forteller hvordan ting egentlig er.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Da har jeg fire gladmeldinger til deg i dag, for å gå i mot strømmen!

♥ Du vil aldri bli lik noen andre. Det er derfor ingen grunn til å streve for nettopp det.

♥ Alle viser det de vil du skal se. Ikke sammenligne din helhet med andres glansbilde.

♥ Om noe ser perfekt ut, husk på at alt og alle har flere sider. Du er ikke den eneste.

♥ Gjør DIN greie! Det DU trives med og det som gjør DEG glad. Ikke la deg påvirke til å velge noe annet bare fordi andres glansbilde viser at de tar andre valg enn deg.

GOD TIRSDAG ♥

Del gjerne!

One Thought on “FIRE SMÅ OPPMUNTRINGER

 1. Det har du helt rett i! Men de fleste følger flokken rundt seg, pga de vil bli akseptert. Tar ikke egne valg pga de er redd for å bli utestengt, har du tenkt på hvor mange som omgås feil mennesker fordi de vil ha tilhørighet i en flokk? Det er ganske mange.

  Viktig å bli kjent med flere sider av seg selv, sosiale siden der man omgås andre mennesker å siden der man er alene; sette pris på egentid.

  I dag utsettes vi for gruppepress over alt, om det arrangeres noe på jobb så skal ALLE være med. Du kan fort bli utestengt om du ikke vil, da kommer ofte standardfrasen: «skal du ikke være sosial»? Mennesker som kommer med den frasen har ofte missforstått hva sosial er, mange blir med kun pga de må ha sosial-stemplet. Sosial betyr å omgås mennesker på alle områder, dette gjør man ofte hele dagen på jobb.

  Hvorfor må man lage en greie om at ting skal stemples sosialt? Det gir jo ingen mening, alle er jo sosiale på en eller annen måte. Så fort man begynner å stemple/dømme blir det håpløst.

  Det er også stor tabu å gjøre noe ALENE…gud hjelpe så farlig! Tenk å reise et sted til utlandet på ferie ALENE…det er vanskelig å forstå det. At noen kan sette pris på det.

  Alt koker ned til enkle ting; bli kjent med deg selv å gjør det som fungerer for deg. Da må du kanskje fjerne endel relasjoner rundt deg som ikke var så bra alikevel. Men det er er verdt! Heller alene enn sammen med feil mennesker….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation