DRIT I HVA DU «BURDE»!

Sitter du å kvier deg for å gå på trening samtidig som du kjenner på ekkel følelse fordi du føler du burde gjort en hel haug av ting? Kanskje du også er på trening og føler at du burde gjort alt så mye bedre eller anderledes?

La oss legge vekk «burde» litt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om du er ærlig med deg selv så kjenner du også på at disse tankene ikke gjør deg noen tjeneste og de bidrar ikke til noe bra. Noe som ikke gjør deg mer glad eller mer produktiv er det like greit å legge bort, spør du meg.

Fokuser heller på BEVEGELSE!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Selv tenker jeg at jeg i hver økt kjører en knedominant øvelse, en hoftedominant, en pressøvelse og en draøvelse. Det er det eneste kravet jeg har, og det føles bra! I perioder hvor man ikke oser av motivasjon og treningslyst så handler det om å gjøre det enkelt.

Gå på trening med fokus på at du skal bruke kroppen din – allerede der har du nemlig gjort noe bra!  ;)

Del gjerne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation