BANANOMELETT ! (JA, DU LESTE RIKTIG)

Denne oppskriften er en god blanding av søtt og salt. Den gir også rikelig med både proteiner, fett og karbohydrat. Banan er en super frukt som bidrar med både kalium, fiber, kalsium, vitamin C og magnesium for å nevne noe.

Denne omeletten kan du bruke til alle dagens måltider, men jeg syns den er spesielt god til frokost 🙂 Du trenger: Egg, banan, cottage cheese, søtning, peanøttsmør og kanel.

IMG_6251IMG_6255IMG_6257

Sett plata på middels varme og ha i eggene. Del opp bananen og legg bitene oppå eggene. Tilsett cottage cheese og kanel og sett lokket på panna. La det steke på lav varme i noen minutter. Legg omeletten på en tallerken og topp med peanøttsmør og søtning. Det ser kanskje ikke så delikat ut men det smaker utrolig godt!

IMG_6260IMG_6269

 

Del gjerne!
3 comments
  1. Synes det ser godt også jeg det må jeg prøve

  2. Virker litt merkelig, men bsnanpannekaker består jo også av egg og banan og er knallgodt så sånn sett er det jo logisk at også dette skal være godt. Skal definitivt teste det, gjerne sammen med litt kanel, kardemomme og sukrin,=)

    1. Ja, ikke sant? 😀 Verdt et forsøk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *