SUPERENKEL OG BILLIG LUNSJ FOR FLERE DAGER – I FARTA!

Det hender jeg har det hektisk eller prioriterer tiden feil, slik at det går utover matpakkelaging til jobb. Heldigvis er butikken full av sunne løsninger når jeg ikke har fått med meg medbrakt mat hjemmefra. Her er et eksempel som kommer på 60 kr totalt og holder til lunsj i flere dager!

IMG_7655

250 g kokt skinke
150 g Norvegia lettost
1 tube kaviar
1 pakke rugsprø

Proteiner, karbohydrater og fett!

Jeg like alt dette pålegget på rugsprøet samtidig, men det velger du helt selv hva du liker best. Andre alternativ er makrell i tomat, magerost på tube eller spekeskinke. Enkelt og veldig lett tilgjengelig i butikken. Man må slettes ikke velge noe usunt 😉

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En annen ting også! Om du ikke har kjøleskap på jobb så er det blitt såpass kaldt ute nå, hvertfall her på sørlandet – at du faktisk kan ha pålegg liggende i bilen.

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Peanøttsmør er også en genial mulighet, særlig mtp holdbarhet, og iallfall når en finner sunne varianter uten sukker og med 99% nøtter! Ellers synes jeg smøreost og skinke er en god og rimelig kombinasjon 🙂

    1. absolutt! 😀 Eller banan og cottage cheese på knekkebrød/speltlompe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *