LEGS & GLUTES !

Gårsdagens trening var bein og rumpe.
Økta var lang, tung og veeldig utmattende ! Heldigvis hadde jeg fulle glykogenlagere etter fredagens oppkarbing og kunne gunne på.
100PHOTO1Dype knebøy i smith  (racket var opptatt) 4 x 5
Ettbeins beinpress, beinet høyt 4 x 8 (for rumpa)
Amerikanske markløft med frivekter 4 x 8
Zercher knebøy 3 x 12
Glute kickback i kabel 3 x 12
Lårcurl 3 x 8
Sittende tåhev 3 x 10

Jeg kjører alle disse øvelsene (utenom lårcurl og tåhev) med fokus på rumpe. Lårmuskulaturen min syns jeg selv er velutviklet allerede, så det er rumpa jeg vil ha til å gro. Da legger man opp beintreningen der etter! Jeg er «heldig» med at rumpa mi aktiveres mer enn f.eks. fremside lår i knebøy og beinpress, og kan derfor fint benytte meg av disse øvelsene til bootybuilding ☺

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURESTopp // Sportsbh // Tights (sponsorlinker) Squeeeezing that ass!

I dag er rumpa grisestøl!! Deilig 🙂 Gleder meg som en unge til en ny god treningsuke med byggersplitt. Full pump hver dag ! 😀

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation