KORT OG ENKELT – RUMPE, RYGG, SKULDRE OG BRYST

God onsdag!
Vi er allerede halvveis i uka og halvveis i november også! Tiden flyyyr. Snart jul jo! 😀 Helt utrolig. På denne tiden av året får jeg alltid mye mer treningslyst. Da frister det mindre å gjøre andre ting ute og sosialt, så da er det bare digg å bruke tid inne på et varmt gym! Her ser dere gårsdagens enkle og effektive økt. Jeg fokuserer mye på rumpe om dagen, så det er med på hver økt. Prøv min økt om du ikke vet hva du skal trene i dag! 🙂

Desktop1

✖ 4 sett og 8 reps med hip thrust
✖ 3-4 sett og 20 reps med stående hofteabdukjson i maskin,
med miniband for ekstra vekt
✖ 4 sett med 5-7 reps med chins og vekt
✖ 4 sett og 8 reps med enarms sidehev på skråbenk
✖ 4 sett og 8 reps med pushups og vekt

En enkel og grei økt rettet mot akkurat det jeg ønsket i går. Rumpe, rygg, skyldre og bryst.
Hva skal du trene i dag?

Desktop2

Jeg tenkte å legge ut øktene mine på instastoryen min litt fremover. Om du ønsker å se dem, følg meg på instagram! 🙂 pt_julie 

Ha en fin dag !

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *