DERFOR TRENER JEG (NESTEN) BARE DET SAMME

Jeg poster innimellom øktene mine, både her på bloggen og på instastoryen min. Den siste tiden har jeg fått litt spørsmål om hvordan jeg unngår å bli lei, da jeg tilsynelatende trener de samme øvelsene gang på gang.

Det skal jeg gladelig forklare! 🙂

IMG_9702

For det første liker jeg aller best å gjøre ting jeg er god på. Det å gjøre noe nytt hver uke er derfor ikke optimalt for meg. Å prestere bedre og bedre på noe jeg føler jeg mestrer gir meg veldig god følelse.

For det andre så er treningsglede enormt viktig. Treningsgleden kommer primært når jeg gjør noe jeg mestrer og noe jeg vet er fornuftig. Øvelser som jeg vet er optimale og som er verdt å bruke tid på. Da koser jeg meg! Det kommer også av at jeg hater å sløse tid, på generell basis… 😛

…Så når endrer jeg på noe?

IMG_9701-001

Hvis jeg mister lysten og gleden over noe jeg gjør på trening, eller hvis jeg av en eller annen grunn stagnerer. Da bytter jeg ikke nødvendigvis ut alt, men finner heller lignende varianter eller endrer antall sett, repetisjoner og/eller vektbelastning.

Jeg ser ingen grunn til å endre noe som fungerer, tvert i mot!

Selv om jeg opplever det slik, har jeg full forståelse for at noen fort blir lei av de samme øktene dag ut og dag inn. Når jeg jobber med kunder har jeg derfor åpent sinn og er innstilt på å tilpasse etter demmes ønsker og behov. Alle er forskjellige, og vi har alle vår egen opplevelse rundt trening og prestasjon.

Ha en fin kveld videre kjære lesere! 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *