LUKE 15 | SNATCH / SWING IT ;)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hoho! Vi er allerede halvveis i desember!
I dagens luke får du to alternative utfordringer. Her kan du velge utifra ditt eget nivå og utifra hva du har mest lyst til 🙂 Om du ønsker en enda større prøvelse kan du kjøre gjennom begge to!

De to utfordringene lyder som følger;

1. SNATCH MAXREPS 2 X 1 MIN PR.ARM
Velg deg en kettlebell du er sikker på at du klarer å utføre snatch teknisk bra med. Sett på timeren og ta så mange reps du klarer på 1 min. Bytt deretter arm og gjenta. Til sammen skal du ha 2 minutter på hver arm.
Begynn med den svakeste armen og du har styrkeforskjell, så tar du like mange reps med den sterkere armen. Da blir det likt fordelt. Det kan være lurt å bruke kalk for å unngå såre håndflater.

2. KETTLEBELLSWING- PYRAMIDE
Velg deg ut fire kettlebells med forskjellig vekt og sett dem i rekkefølge fra lettest til tyngst. Velg kuler du er selvsikker på at du klarer kettlebellswing med og beholde god teknikk. Hent kraft fra rumpa og vær eksplosiv! Start med den letteste å kjør 15 reps, fortsett på neste og ta 12 reps, på neste tar du 10 reps og på den tyngste kula tar du 8 reps. Etter en kort pause gjentar du, bare motsatt slik at du starter med den tyngste og jobber deg nedover.

Lykke til! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *