ER DU MED MEG? MÅL FOR JANUAR

Jeg hører mange er motstandere av nyttårsforsetter, men jeg vet også at mange som sier det også kjenner på at det hadde vært gøy å satt seg noen mål. Det trenger ikke være noe vi skal gjøre hele året. Hva med månedsmål? Små mål vi setter oss for hver måned? Og om det også blir for mye å tenke på, hva med ukesmål?

IMG_9667

I 2015 hadde jeg stor suksess med å sette meg månedsmål for treningen. Jeg hadde to-tre små ting jeg skulle klare i løpet av hver måned, og det gikk utrolig bra. Jeg hadde få ting å konsentrere meg om samtidig som at jeg klarte å holde 100% fokus siden det var for et kort tidsrom. Genialt spør du meg!

Så, med den gode erfaringen som grunnlag ønsker jeg å gire opp stemningen til å kjøre en reprise!

IMG_9665

Her er mine mål for januar 2018. Jeg starter litt beskjedent og innenfor det jeg kan forvente meg når jeg er midt i den mest hektiske arbeidstiden på året;

♛ 4 styrkeøkter hver uke
♛ 2 liter vann pr.dag
♛ 1 scoop kreatin hver dag

Jeg mener bestemt at man ikke trenger å stresse med å drikke, for for de fleste er det naturlig å bli tørst i løpet av dagen. Det instinktet har derimot ikke jeg – jeg blir aldri tørst! Jeg blir til og med ofte kvalm før jeg kommer på at jeg må drikke. Derfor har jeg som mål å drikke jevnt, for å få drukket noe i det hele tatt. Kreatin bruker jeg for å støtte opp om styrkeøkning som jeg ønsker å oppnå, og for å forkorte restitusjonstiden.

Vil du sette deg mål for januar? Del dem gjerne med meg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *