MÅL FOR JANUAR – HVORDAN GIKK DET?

Januar er ENDELIG over!
Som det sto på jodel – «føler det er 74 januar», og akkurat det følte jeg også en stund der. Nå er måneden overstått og en ny en i gang! For januar satte jeg meg følgende mål;

♛ 4 styrkeøkter hver uke
♛ 2 liter vann pr.dag
♛ 1 scoop kreatin hver dag

Hvordan har det gått? 
Veldig bra! Dette med vanndrikkingen føler jeg går mer og mer på autopilot og kreatin husker jeg alltid å ta en gang i løpet av dagen. Helst ville jeg hatt en fast tidspunkt, men forløbig er jeg fornøyd med å huske det i det hele tatt.

Skjermbilde2

Jeg hadde i lang, lang tid seks styrkeøkter i uka og følte meg best med det. Plutselig sa det bare bom stopp med fremgangen og gleden forsvant som dugg for sola. Jeg har måttet krype en stund nå for å komme meg tilbake på beina når det kommer til treningsglede og motivasjon. En del av «krypefasen» var å kutte ned på treningsmengde. Dette skal jeg skrive mer om i et eget innlegg. Uansett – det merkes godt at fire styrkeøkter er en fin mengde for meg nå. Jeg har gode og korte økter, og jeg kjenner at jeg faktisk har lyst. Det er jeg veldig fornøyd med!

Skal vi ikke sette oss noen mål for februar også, da? 😀

Skjermbilde1

Siden treningsgleden og motivasjonen er bedre enn på veldig lenge, vil jeg gjerne sette meg et spesifikt mål på trening! Også har jeg litt småtteri i tillegg.
Her er målene for februar:

♛ Jeg vil ha 15 chins igjen! Nå vil jeg ha styrken min tilbake 😀
♛ 2 økter med sprintintervall i løpet av måneden – Long time, no see!
♛ Fortsette med min gode vann-vane, samt kreatin

Vil du sette deg noen mål for måneden? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *