DE DAGENE MAN VIL SPISE ALT MAN KOMMER OVER

Chipsrestene som har ligget i skuffen i tre uker.
Støvet etter Nesquick-frokostblandingen til bonussønnen.
Tre osteskiver og en slurp fløte.
En sjokoladebit man finner under sofaen.
Brunost som man egentlig ikke liker.

….

if-you-know-what-i-mean

Jeg har generelt sett et balansert og sunt kosthold med en aktiv livsstil. Innimellom får jeg likevel disse dagene hvor jeg bare har lyst på alt mulig mellom himmel og jord. Til og med ting jeg ikke spiser eller er noe særlig glad i til vanlig.

Som «Sledne Esben» på facebook skrev en gang da han beskrev dagen derpå;
«Eg slikka størkna nugatti av frokostkniven og dyppa kald kotelett i Rett i koppen potetmos»

IMG_7917

Hva skjer egentlig på disse dagene? 
Jeg har funnet tre solide forklaringer som går igjen;

1.Jeg har spist for lite/vært for aktiv i forhold til inntaket mitt den dagen/dagene før.
2.Jeg er en viss plass i menssyklusen
3.Jeg har fått for lite søvn (og har i tillegg gjerne hatt en aktiv dag)

Kroppen sier nemlig i fra!
Den vil helst være i balanse og ha «alt på stell». Ubeskrivelige/merkelige cravings eller lyster, svingende humør, lite energi, vannsamling i kroppen, oppblåst mage… You name it. Alt er tegn på at kroppen sier ifra om noe.

Med andre ord, om du kjenner igjen disse dagene jeg beskriver; Slapp av, du er ikke blitt gær’n 😉 Pass på å få i deg nok næring og nok søvn, så vil det bli færre av dem! Når PMS’en slår inn kan du kutte litt ned på karbinntaket og øke litt på fettet samt kutte ned på intensiteten på treningsøktene dine. Kutt litt ned på mengden også om du føler for det 🙂

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation