3 TIPS FOR Å LØFT LITT TYNGRE – DEL 3

HER kan du lese del 1
HER kan du lese del 2

IMG_5316

1. Hvor i løftet er du svakest? Jobb med å styrke det svake punktet 
Mange er for eksempel svakest i bunnen av en knebøy. For å styrke det svake punktet da, er det lurt å trene knebøy med stopp i bunnen, eller eksplosiv knebøy, og ha det som en del av programmet. Er du svakest i toppen av bevegelsen i markløft bør du trene markløft fra kloss, slik at du starter løftet rett under knehøyde for eksempel. Å styrke dine svake punkter kan ha mye å si for styrkeøkningen din.

2. Trekk pusten dypt og stram magen i det du skal løfte
Pust og kjernestabilitet kan gjøre et tungt løft myyyye lettere. Med skikkelig buktrykk vil du merke hvor mye kraft du kan hente fra kjernen!

IMG_5331

3. KONTINUITET my friend 🙂
Sist – men absolutt ikke minst!  Skal du bli sterkere så krever det trening, og det over lengre tid. Øk gradvis og rolig så vil du få en fin økningskurve fremfor en som øker raskt og stagnerer like fort.

Lykke til ! 🙂

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *