MORGENCARDIO : KETTLEBELL

SAMSUNG CAMERA PICTURES

God morgen !
Jeg er på vei ut døren, for i dag blir morgencardio til kettlebell saltime sammen med søte jenter! Gøy med litt variasjon til mine faste aleneturer rundt 60 min runda mi. Jeg skal sørge for at fettet får seg en omgang hjuling 😉

Jeg skal også lufte min elskede Kari Traa tights idag, som jeg forøvrig har i alle farger! Den er i salg igjen hos x-life  og du får den her. Rosa er suuuperfresh for deg som liger farger 😉 Singleten min er også fra KariTraa, og den finner du her 🙂

Nå fyker jeg avsted! Ha en fin formiddag ☺

100PHOTO4

Del gjerne!
error

4 Thoughts on “MORGENCARDIO : KETTLEBELL

  1. Har denne buksen i både xs-s og m. men syns den glir sånn ned..er det bare jeg som syns det?

  2. Susanne on august 22, 2013 at 9:01 pm said:

    Julie!
    Blogginnlegg-ønske:
    Kan du ikke gjøre en treningstighs-test. Har så sinnsykt problemer med å finne en tights som både sitter bra, er behagelig og som IKKE er gjennomsiktig! Mine favoritter til nå er mitchi og 2xu men disse er jo faktisk også ganske gjennomsiktige når de kommer i rett lys. Nike er fin i begynnelsen men blir slapp etterhvert(dog ikke gjennomsiktig) og generelt er det bare vanskelig å finne den perfekte tightsen(??) trenger hjelp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation