SOMMERFUGLPIZZA PÅ 1-2-3!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er vi klare for en griseenkel middag som er klar så fort at det nesten er flaut?

Den er i tillegg proteinrik, næringsrik, sunn OG god!

Her er min fine sommerfugl-pizza! (jeg måtte jo ha et fancy bloggnavn:D)

Jeg brukte;
ヅ Havrelomper
ヅ Ketshup
ヅ Skinke
ヅ Gulost
ヅ Paprika
ヅ Oregano
ヅ Most avocado (topping)
ヅ Mais og sopp (tilbehør)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg stekte litt mais og sopp sammen først, fordi jeg ville ha det som tilbehør. Om du ikke gidder å steke det på forhånd, kan du fint legge det inni lompene eller droppe det. Jeg tar det fyllet jeg vil ha på lomper og legger dem i panna, sammenbrettet. De steker ca 2 min på hver side, så er de ferdige. Smaken blir SÅ mye bedre enn før de stekes!

NYT! :D

Del gjerne!

2 comments

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>