VIDEO | 3 TING JEG HAR LÆRT (PÅ DEN HARDE MÅTEN)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hei!
Det er onsdag igjen og det betyr ny video!
I dag vil jeg dele tre ting jeg har lært om trening, på den «harde» måten. Jeg har trent i tretten år nå og har vært innom en god del hits and misses på veien. Disse tre tingene er dyrebare erfaringer som jeg har tatt med meg videre.

En liten disclaimer;
Om du har en «påtvunget» inaktiv hverdag, for eksempel med kontorjobb eller andre ting som hindrer deg i å være bevegelse, så kan cardio være en fin måte å få inn mer bevegelse på. MEN – om du har en stillesittende hverdag ville jeg uansett prioritert styrketrening, og heller sørget for å reise meg opp og gå litt rundt med jevne mellomrom.

Håper du liker videoen! :)

Del gjerne!

6 comments

 1. Linn

  Hei Julie, så flott med disse videoene. Tenkte bare å spørre om en ting, hva tenker du om roing? Som treningsform? Fordeler og ulemper. Mvh Linn

    • julie

     Roing som styrkeøvelse er en veldig fin øvelse, men for å få god effekt er det viktig å trekke skuldrene ned og bak og knipe skulderbladene godt sammen i det man trekker armene til seg, slik at man ikke anstrenger nakken :)

Legg inn en kommentar

Du kan bruke følgende HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>