VIDEO | 3 TING JEG HAR LÆRT (PÅ DEN HARDE MÅTEN)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hei!
Det er onsdag igjen og det betyr ny video!
I dag vil jeg dele tre ting jeg har lært om trening, på den «harde» måten. Jeg har trent i tretten år nå og har vært innom en god del hits and misses på veien. Disse tre tingene er dyrebare erfaringer som jeg har tatt med meg videre.

En liten disclaimer;
Om du har en «påtvunget» inaktiv hverdag, for eksempel med kontorjobb eller andre ting som hindrer deg i å være bevegelse, så kan cardio være en fin måte å få inn mer bevegelse på. MEN – om du har en stillesittende hverdag ville jeg uansett prioritert styrketrening, og heller sørget for å reise meg opp og gå litt rundt med jevne mellomrom.

Håper du liker videoen! :)

Del gjerne!

6 Thoughts on “VIDEO | 3 TING JEG HAR LÆRT (PÅ DEN HARDE MÅTEN)

 1. Linn on april 4, 2018 at 4:37 pm said:

  Hei Julie, så flott med disse videoene. Tenkte bare å spørre om en ting, hva tenker du om roing? Som treningsform? Fordeler og ulemper. Mvh Linn

  • julie on april 5, 2018 at 11:57 am said:

   Hei!
   Så bra du syns det :) Tenker du på roing som i styrkeøvelse, i kondisjonsapparat, eller roing på vann? :)

   • Linn on april 5, 2018 at 1:20 pm said:

    Roing som styrke øvelse:)

    • julie on april 7, 2018 at 11:59 am said:

     Roing som styrkeøvelse er en veldig fin øvelse, men for å få god effekt er det viktig å trekke skuldrene ned og bak og knipe skulderbladene godt sammen i det man trekker armene til seg, slik at man ikke anstrenger nakken :)

 2. Lina on april 4, 2018 at 6:59 pm said:

  HAHA, du er herlig. Elsker disse videoene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation