MIN INSPO PÅ INSTAGRAM

Jeg har funnet de ultimate damene på instagram, med TIDENES rumpe! De heter @graoficial og @michelle_lewin. Fysikken til disse damene er hvertfall helt hinsides rå. Jeg blir så inspirert! 😀 Sjekk ut denne versjonen av hipthrust for eksempel (insta video). Eller denne vidoen av spesiell utfall i smith (instavideo). Ser ut som det får pumpen godt opp i rumpa, så det må prøves! Ellers har de stadig vekk videoer fra trening og snasne bilder som får meg til å sprette opp av sofaen. Check these girls out 😉

motivasjon
michelle

Del gjerne!
error

3 Thoughts on “MIN INSPO PÅ INSTAGRAM

  1. Enig i at hun Michelle Lewin var fantastisk fin og rå, men hun andre, ble litt for mye for min smak. Litt for store pupper og litt for stor rumpe, kunne nesten se unaturlig ut, selv om det kanskje ikke er det..Fikk den følelsen da det ser ut som det var flere plastiske operasjoner på henne som var utført, f.eks i fjeset.. så iallefall slik ut =) Første gang jeg ikke har syntes det var utrolig digg med ei stor trent rumpe 😉 hehe.. men hun siste, wow!

  2. ole olsen on september 1, 2013 at 9:12 am said:

    nr. 1 har silikonimplantater i rumpa, du ser det tydelig på instagram når hun bruker gluteusmaskina og sparker bak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation