BULLSHIT TIRSDAG #11 – «KLUMPETE»

Jeg forundres over at det fortsatt er mange myter ute å går når det kommer til proteinpulver. Blant annet at man legger på seg av det, av man får klumpete muskler av det og at det bare er for bodybuildere. La oss se på det…

Jeg skal gjøre dette veldig kort:
☺ Du blir ikke tykk av proteinpulver
Du blir tykk når du spiser mer enn du forbrenner.
☺ Proteinpulver funker ikke som en «gainer»
Proteinpulver er bare protein, akkurat som det du får i deg når du spiser kylling.
☺ Du blir ikke klumpete av proteinpulver
Om du som jente skal bli klumpete, krever det mye trening, mange år og mest sannsynlig, om du skal bli riktig så klumpete, «krydder på grøten (dopingmidler)». Proteiner alene kan ikke gjøre deg klumpete.
 Proteinpulver er proteiner i pulverform, og that’s it
Kylling, egg og skinke er eksempler på mat som inneholder proteiner. Blir du feit og klumpete av kylling? Nei, der ser du.

Hvorfor skal du eventuelt velge å bruke proteinpulver ?
♥ Det er enkel måte å få i seg proteiner på. Proteiner må du ha om du ikke ønsker å miste muskelmasse, om du vil ha fremgang på trening, normal hormonbalanse, god forbrenning og generelt god helse +++

♥ Istedenfor å proppe i seg en stor kyllingfilet etter trening er det mye lettere å spise 30 g proteinpulver. Du blir ikke så full i magen og du får i deg det du skal.

♥ Det er billig ! Om du skulle spist kjøtt for hver gang du trengte en shake så ville matbudsjettet vært betraktelig høyere. Kanskje en 3 kilos dunk kan se dyr ut, men den varer en god stund i motsetning til 3 kilo kylling, eksempelvis.

Og du? Her har du tre forskjellige oppskrifter hvor proteinpulver passer perfekt!;
Proteinsnøballer
Proteinrik smoothie
Bounty proteinis

NYT!
God tirsdag 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *