MIDDAGSTIPS – FERDIG PÅ 15 MIN

Haha, har du lagt merke til at alle mattipsene mine er enten ferdiglaget, inneholder tre ingredienser eller tar mindre enn 15 minutter å lage? Jeg vet ikke helt hva det egentlig sier om meg som kokk!🤣 ㋡

Uansett – dette var, for å si det på godt norsk – dritgodt!

Legg laksefiletene i en form med litt salt på i ovnen på 225 grader. Når det er ca 3 minutter igjen av steketiden kan du koke opp 1 pakke grønnsakspasta. Jeg brukte den ferske typen som inneholder blomkål. Du kan også bruke hvilke som helst annen pasta. Hell av vannet av pastaen og rør inn 2 ss pesto (dette ble ikke med på bildet, jeg forhastet meg med å fotografere fordi jeg var kjempe sulten, som alltid㋡). Dette setter virker prikken over ièn!

Med dette får du proteiner, karbohydrater og fett i en herlig og smakfull blanding.
Vel bekomme ❤

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Hei Julie. Så fint at du kommer med enkle matretter som er raske og sunne:) men det er en ting jeg alltid har lurt litt på, som kanskje du kan svare på? Jeg har inntrykk av at vi blir «fetere» med alderen, at forbrenning går ned når alder går opp. Stemmer det?

    1. Hei Linn!
      Forbrenningen går ned med alderen, det er helt sant. De fleste opplever dette rundt 30-40 års alderen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *