JENTEBICEPS – JA ELLER NEI ?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Topp // Sportsbh // Tights (brettet ned øverst)

Dette er jo faktisk et tema jeg stadig prater med folk om, spesielt kunder på gymmet. «Jeg vil ikke ha noe større armer», eller «jeg vil ha markerte armer og stor biceps». Hva mener vi om dette, dere?

Jeg kan bare si med en gang at jeg er en biceps-jente, om jeg så må lage det begrepet selv. Jeg har alltid hatt en kul der siden jeg begynte med styrketrening, og siden  har den vokst litt og litt hele tiden. (Hadde bare skuldrene gjort det samme). Jeg er fascinert av biceps på jenter og liker det svært godt, og selv om det ikke er særlig nyttig så er det et veldig bra partytriks (….).  Om andre jenter syns det er stygt, ja vel. Jeg er veldig glad for bicepsen min og det innrømmer jeg uten problem 🙂  Det skal sies at jeg også digger når andre jenter har stor biceps, og det hender stadig at jeg sier til Gøran; «har du sett den bicepsen på hu der??». Så ja – biceps syns jeg er kult !

Hva mener du ?

Del gjerne!
error

13 Thoughts on “JENTEBICEPS – JA ELLER NEI ?

 1. Elin Brandsfjell on august 26, 2013 at 5:08 pm said:

  Jente-biceps er kult å fint, det er min mening også ;D

 2. Julie marlene on august 26, 2013 at 5:59 pm said:

  Biceps hos jenter er bra;)

 3. Jeg digger biceps! Drømmer om at mine skal vokse litt av arbeidet jeg legger i dem snart de også!

 4. Bicepsjenter er kult 😉

 5. Maja Kristin on august 27, 2013 at 9:25 pm said:

  Heeelt enig:) tar meg sjøl i å flexe på bade hjemme for å se om den har vokst xD

 6. Astrid on august 28, 2013 at 3:09 pm said:

  JA! sitter og kjenner etter om min har vokst as we speak 😉 haha

 7. Camilla_cb on august 28, 2013 at 5:18 pm said:

  Jenter med biceps er tøft! 🙂 I like it, både på meg selv og andre 🙂

 8. Anne Berit H Djøseland on august 28, 2013 at 7:49 pm said:

  Biceps på jenter er veldig fint. Synes muskler generelt er fint, uansett om det er på jenter eller gutter. Trener mye selv, og har fått noen godt markerte muskler på kroppen. Sliter litt mer med beina men de kommer etter, sakte men sikkert :o)

 9. hehe jeg liker biceps jeg : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation