BEACH BODY READY!

I dag vil jeg dele noe med dere som gjør meg så GLAD!!!

Paret du ser over her, John og Kjersti, de har hatt partime hos meg i noen uker nå før de dro på en etterlengtet ferie til varmere strøk. Målet demmes var å få en bedre livsstil og se bra ut på stranda (noe som er fullstendig innafor å ønske seg) og de ga virkelig jernet!

På partimene ga jeg dem hver sine øvelser på første del av timen, slik at de kunne jobbe mot sine individuelle mål tilpasset demmes kropp, og med en blanding av repetisjonsantall og tid, pushet de også hverandre samtidig. På slutten kjørte vi tabata hvor de virkelig fikk opp pulsen og fikk svetta fra seg. Samtidig som timene foregikk fulgte de også hver sin tilpassede kostplan.

Resultatet etter disse ukene ble to store smil som følte seg meget klar for stranda! Droppene i centimeter ga meg rett og slett hakeslepp – dette paret har jobba på 😀

Med andre ord – det å trene med en partner som er like gira på resultater som deg (viktig detalj), det kan være en veldig smart motivasjonsboost. Det kan faktisk hjelpe deg å yte det lille ekstra som topper resultatene dine.

God søndag! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *