FORTSETTELSE – HVA GJØR VI FEIL?

Her kommer en liten skriftlig «fortsettelse» fra gårsdagens videoblogg. Et tema jeg vet engasjerer mange av dere, meg selv inkludert! 😀

Hvor mange kjenner du som sier at de er fornøyd med kroppen sin?
Hvor mange har du hørt si; «Jeg har klart å få sommerkroppen i år!»
Ikke så mange…?

Vi er flinke til å sette oss mål og på å se for oss hvor fint og flott alt skal bli når vi kommer dit. Det vi er raske til å undervurdere og også glemme helt bort er veien dit!

IMG_3550

Harde fakta er som følger:
– Er du strikt med diett og god trening så kan du resultater fort som svint. 

– Utskeielser trenger ikke å gjøre så mye i seg selv, men over en avgrenset periode og med gjentatte tilfeller kan det faktisk utgjøre såpass mye at det hindrer fremgangen din. 

– Om du undervurderer hvor hardt det blir å komme seg på gymmet enkelte dager, eller hvor lei du kommer til å bli av å ha kostholdsrestriksjoner, så vil du få deg en på trynet. Det er ikke alltid moro å nå et mål, og noen dager vil være kjipe. Det krever at du til tider er ukomfortabel og ikke gjør det du nødvendigvis har så innmari lyst til.

IMG_3548

Vi mennesker ELSKER å være komfortable, og det er nettopp derfor det krever en del å gjøre endringene som må til for å få andre resultater enn man får pr. i dag. Om du går inn med innstillingen «dette blir gøy, gleder meg til å få sixpack», så er det fint og flott – men husk at det er ikke en dans på roser. Det er bedre å psyke seg opp til at det vil kreve noe av deg, og heller bli positivt overrasket. Du skal absolutt ikke trenge å pine deg til mål, men restriksjoner og konkrete retningslinjer må til dersom du ønsker å gjøre det mest mulig tidseffektivt. To ting de fleste ikke finner særlig bekvemt, spesielt over tid.

Ikke gå i fella folkens – vit at det krever mer enn å være komfortabel til en hver tid dersom du ønsker en drastisk endring. Er du ikke klar for det, så er det MYE bedre å sette seg lavere mål som krever mindre av deg. Det beste du gjør er å være ærlig med deg selv og hva du er klar for, så slipper du å skuffe deg selv ved å ta valg over yteevne og motivasjon!

Ønsker du bedre resultater enn du  har fått per i dag, så må du regne med å gjøre mer enn du har gjort til nå, på den ene eller andre måten – noe som er HELT naturlig! (Hvis ikke ville du allerede sett ut som du ønsker) 😉

God torsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *