EN LITEN OPPDATERING

Jeg har visst blitt en tirsdag og onsdagsblogger! Huff.

Egentlig elsker jeg å skrive og jeg engasjerer meg generelt mye om mye forskjellig rundt trening og mat. Det er tross alt min lidenskap og mitt levebrød. Innimellom strekker likevel ikke tiden til når det kommer til det å sette seg ned og skrive. Hverdagen er hektisk om dagen, og jeg føler meg tvunget til å nedprioritere det akkurat nå. MEN – når jeg får tid og skrivelyst så hiver jeg meg over tastaturet!

Hvordan er det med deg om dagen?
Jeg merker selv at fint vær, varme og lyse kvelder gjør meg generelt mer kreativ og glad. Jeg får lyst til å bevege meg mer, får mer lyst til å produsere og lyst til å gjøre ting. For øyeblikket holder jeg på å utvikle et treningsprogram som jeg håper å få lansert 1 juni. Det håper jeg dere vil like!

Jeg er midt oppi flytting og oppussing av hus, noe som krever mye hjernekapasitet, kjøring hit og dit og ellers mange småting som må fikses. Jeg ser virkelig frem til å få alt overstått slik at roen kan senke seg litt og alt kan komme på plass.

Dette skal bli en bra sommer!

I ukene fremover skal jeg bli flinkere til å prioritere tid til å skrive. Jeg liker å dele gjennom bloggen, og det vet jeg også at det er mange som setter pris på og har glede av. Kom gjerne med ønsker og tips til ting dere vil se og lese om!

Fra og med tirsdag 29 mai har jeg fått Aktivejenter snappen fast hver tirsdag. Da kan dere følge meg der.

Lag deg en fin mandag! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *