ØVELSE PÅ STRESSMESTRING

God mandag!
Har du hatt en fin helg?

Vi har storkost oss i helgen. På lørdag var vi å så på Norgest sterkeste 2018, og kompisen vår Kjetil Finnes vant 1 plass! Det er så rått å se på. Det er helt utrolig hva de klarer å prestere. Jeg sitter på tribunen og strammer alle muskler, haha. Utrolig inspirerende! Og selvsagt veldig gøy med Kjetil som vant så overlegent. Helt rått!

Så var det mandag igjen og jeg står midt i et kaos av en leilighet. Planen er at jeg skal flytte ut av leiligheten i løpet av den kommende helgen, og jeg er på langt nær ferdig å pakke ned ting og huset jeg skal flytte inn i er heller ikke helt klart. Akkurat nå føler jeg meg helt ærlig litt overveldet, noe jeg fort blir når jeg ikke har helt kontroll. Jeg takler rett og slett ikke stress!

Hva gjør man da, når man har full arbeidsuke og masse ting som burde vært gjort i tillegg? For å unngå og bli liggende i fosterstilling og vente på et mirakel, gjør jeg det eneste riktige for en ekte kontrollfreak. Jeg skriver en liste. Alt som skal gjøres punkt for punkt, og tidspunkter på når det skal skje. Og det viktigste av alt – å be om hjelp og assistanse der det trengs. Jeg har heldigvis god hjelp i kjæresten og de nærmeste, det hjelper veldig. En annen ting jeg øver meg på, er å tenke at det ikke er verdens undergang om ting ikke skjer akkurat når eller slik jeg har sett for meg. Alt ordner seg, og om det ikke gjør det så går det alltid bra til slutt uansett 🙂
Hva gjør du for å takle stress?

Dette skal gå bra!
Ønsker dere en god mandag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *