UKESMENY – MIDDAG!

Det er utrolig praktisk å skrive en ukesplan for middager når man skal handle inn for uken. Da vet man akkurat hva man skal handle og man har alltid det man trenger. Man trenger heller ikke bruke noe tid hver dag på å pønske ut hva middagen skal være. Her er min middagsplan for uken. Kanskje du kan bli inspirert?

Mandag – Fiskeburgere med couscous og salat
Tirsdag – Bønnepasta med pesto
Onsdag – Laks, potetbåter og rotgrønnsaker på grillen
Torsdag – Grønnsakspasta, hakket tomat og karbonadedeig
Fredag – Hjemmelaget pizza
Lørdag – Koteletter eller kylling med salat på grillen
Søndag – Laks og potetbåter på grillen

Jeg har kuttet opp haugevis av poteter i båter samt rotgrønnsaker i terninger og lagt i poser frysen. Dagen før det skal brukes, tar jeg det opp slik at det rekker å tine og kan hives rett på grillen eller i gryta. Genialt!

Hva er din favorittmiddag?

Del gjerne!
error

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation