OPPSKRIFT; EFFEKTIV OG BRA UKE!

Noen av dere har kanskje sett posten min på instagram i dag?
Den (og litt mer) skal jeg dele med dere her i dag!

Hvordan få en god uke? Vi kan nemlig styre mye av ukens utfall selv!

Mitt første råd er;
1. Om det er noe du kvier deg for å gjøre og kanskje har utsatt lenge, gjør det I DAG! Om du ikke rekker det i dag, planlegg når du skal gjøre det de nærmeste dagene.

2. Planlegg når du skal trene.
Har du lite motivasjon og/eller lite tid, planlegg nøye når øktene dine skal skje. Og det viktigste av alt- gjennomfør dem når det er tid for det!

3. Sett av tid til å gjøre minst èn ting hver dag som gjør deg glad.
Da mener jeg ikke en ting som at du blir glad for at ungene dine får middagen du lager. Gjør noe ene og alene for deg selv som DU har glede av! For min del er det for eksempel å se på sminkevideoer på youtube, male eller gjøre yoga.

4. Er det noen du skulle ringt, eller noen du burde stikket innom en tur?
Planlegg å gjøre akkurat det denne uken. Det kan være det betyr all verden for dem, om det så bare er 10 min på telefon eller en svipptur innom i 30 min!

5. Gled noen.
Det er så enkelt og de fleste av oss får sjansen flere ganger daglig. Det trenger ikke være noe stort, bare en liten ting! Et uventet smil? Å hjelpe noen med posene sine på butikken? Slippe noen foran deg i køen? Sende en hyggelig sms? Små ting gir mye glede og det vil gi dagen din mer mening.

6. SOV! MER!
Er du trøtt flere ganger i løpet av en dag? Det tyder på at du sover for lite. Ta deg en powernap hvis du føler for det, eller legg deg tidligere. Ny forskning viser at man kan ta igjen søvn, og alle vet hvor stor helsefordel det er å sove nok. Med andre ord – prioriter søvn med god samvittighet!

Ha en super uke! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *