VIDEO; BESATT AV KALORIER PÅ TRENING

Pulsklokke eller aktivitetsklokke er i og for seg en genial greie, og jeg vet at det motiverer og inspirerer mange til å være mer aktive. Det er superbra! Det er også moro å se egen utvikling ved å holde styr på øktene sine. Men – det kan bli et forstyrrende element når dette med kaloritelling på trening går over styr og tar for mye av fokuset. For om du så forbrenner mye på en treningsøkt, sier det egentlig så mye om kvaliteten på økta di eller hvor mye treningseffekt du får? Dette snakker jeg om i ukens video! Håper du liker den 🙂

Del gjerne!
error

3 Thoughts on “VIDEO; BESATT AV KALORIER PÅ TRENING

  1. Silje on juni 21, 2018 at 3:11 am said:

    Jeg var å helt oppslukt i den klokka 🙂
    Nå bruker jeg den mer for å se hvor lenge jeg har vært på trening, eller hvor lang tid jeg bruker på turer 🙂
    Men lurer på en ting. Føler jeg hovner opp sånn i kroppen når jeg trener. Å da spesielt i leggene. Har du noe tips til hborfodetre kan skje?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation