VINNEREN AV 1 ÅR GRATIS COACHING, 4 MND INN I OPPFØLGINGSÅRET

Husker dere i januar, da jeg skrev et innlegg hvor jeg ønsket å hjelpe en person gratis med oppfølging et helt år?

Vel, her har du dama jeg trakk ut som vinner blant flere kandidater. Nå har hun hatt oppfølging i 17 uker og det har gått utrolig bra til nå! Vi har hatt et møte i måneden med måling og trening, og utenom det har hun klart seg selv med treningen og sin personlig tilpassede kostplan.  Hun har gjort en fantastisk jobb og virkelig tatt i bruk alt jeg har gitt henne av verktøy. Til nå har hun gått ned 16 kg og totalt 37 cm fordelt på 6 målesteder!

Les hva hun selv skriver om denne reisen til nå, her:

«Jeg har lenge fulgt Julie på bloggen og instagram. I begynnelsen av januar fikk jeg med meg nyttårsforsettet hennes for 2018. Hun ønsket å hjelpe en person gjennom et helt år med trening og tilpasset kostplan. Jeg tok sjansen, sendte en mail og fortalte om meg selv, det jeg sliter med og hva jeg ønsker å oppnå. Etter et par uker fikk jeg til svar at hun hadde valgt meg – jeg er utrolig takknemlig!Over lengre tid har jeg slitt med stress, vonde skuldre/nakke, hodeverk og vektoppgang. Etter lang tid med fysioterapi har lite skjedd. I perioder var jeg sykemeldt og jobbet redusert. Begynte å trene selv for ett år siden, men oppnådde ikke ønsket resultat. Jeg ønsket hjelp til å bli en sunnere, sterkere og bedre utgave av meg selv.

Fra første møte har Julie vært profesjonell, tydelig, imøtekommende og empatisk. Hun satte opp en kostplan og treningsplan tilpasset meg og mine mål. Vi har holdt jevnlig kontakt på mail og hatt pt-time ca hver fjerde uke. Hun svarer kjapt, endrer kostplanen underveis og kommer med tips angående trening. Pt-timene er utrolig artige, hun pusher akkurat nok til at man får mestringsfølelse og ønsker mer. På denne tiden har synet på mat og trening endret seg. Jeg har fått treningsglede! Jeg har også lært at man kan spise vanlig mat og at man ikke trenger å leve på diett. Jeg elsker at alt som er med i planen er mat jeg ønsker å ha der, vanlig mat og mat som jeg alltid har tenkt er «nei-mat». Jeg føler jeg spiser mer nå enn jeg noen gang har gjort.

Julie gir mye av seg selv, hun er engasjert, man føler seg godt ivaretatt og det er tydelig at hun kan sakene sine. Hun bruker tid på å bli kjent med deg slik at alt er 100% tilpasset hver enkelt. Det er merkbart at Julie elsker jobben sin.

Jeg er nå halvveis i oppfølgingen med Julie og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Etter fem måneder har det skjedd mye; plagene i skulder/nakke er vekk, pilen på vekta går stadig nedover, cm forsvinner, jeg blir sterkere og jeg er i 100% jobb uten fysioterapi»

Herlig, eller hva?
Det var akkurat dette jeg håpte på å oppnå ved å tilby dette til den utvalgte og jeg er så glad for utbytte hun har fått av hjelpen til nå. Tilfeller som dette gir meg så mye glede og inspirasjon til å hjelpe enda flere!
Husk – om du har smerter, er demotivert, har prøvd alt, føler du stanger i veggen eller er på nippet til å gi opp – da finnes det håp for deg også!
GOD MANDAG!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *