VIDEOONSDAG – TRE TING INFLUENSERE GJØR SOM JEG ER UENIG I, DEL 1

Jeg har fulgt en del youtubere som driver med fitness over lengre tid nå.  De viser frem store deler av hverdagen sin, hva de spiser og hva de trener. Det er interessant å se hvordan andre gjør ting, men noen ting har også vært smkjipt (les; irriterende) å observere. Disse menneskene er store forbilder for mange, spesielt unge, og jeg syns noe av det de «reklamerer» for som god og sunn livsstil er direkte feilinformasjon.

Derfor bestemte jeg meg for å lage videoer om nettopp dette. Her har du del 1! Tre ting influensere gjør som jeg er uenig i.

Følger du noen på youtube eller andre sosiale kanaler som driver med fitness eller fronter det de mener er en sunn livsstil? Del gjerne med meg.

Del gjerne!
error

3 Thoughts on “VIDEOONSDAG – TRE TING INFLUENSERE GJØR SOM JEG ER UENIG I, DEL 1

  1. Lisa on juni 27, 2018 at 5:12 pm said:

    Å herregud det der på slutten med eggehviten digger jeg ekstra det er jo så bra lagt fram! Bra noen (deg) sier ifra om elementære saker og ting som folk der ute ånder for og tror på.. TAKK!!

  2. Heelt enig, digger at du tar opp slikt som dette!

    Og jeg vil påpeke at BCAA til og med kan være i mot sin hensikt, ved å faktisk redusere (!) proteinsyntesen og muskelprotein:
    https://jissn.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12970-017-0184-9

    «We conclude that the claim that consumption of dietary BCAAs stimulates muscle protein synthesis or produces an anabolic response in human subjects is unwarranted.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation