TILBAKE TIL HVERDAGEN – JEG STARTER HER

Sommerferien er over for de fleste og det er på tide å ta fatt på hverdagen igjen. Jeg føler meg veldig klar, samtidig som jeg kjenner på at det skal bli litt tøft å få tilbake normal døgnrytme. Også det å komme i gang igjen med å planlegge hverdagen strukturert. Men – dette skal vi klare!

Det viktigste først…

Det første jeg må gjøre er å få orden på søvnen min. Komme meg i seng rett og slett! Jeg er helt avhengig av søvn, så dette bare på plass. Det varierer litt når arbeidsdagen min starter, men stort sett starter jeg kl.10. Da står jeg opp kl. 8 og bør derfor være i seng i god tid før kl.00. Fra nå av blir derfor dette første mål.

Ukesmål

Hva ønsker du å gjennomføre akkurat denne uken?
Jeg vil ha tre styrkeøkter og i tillegg gjennomføre min daglige yoga fra 30 dagers utfordringen. Økt nr.1 ble gjennomført i går, så de resterende øktene skal skje på onsdag og torsdag. Det er fordi vi reiser på hytta på fredag og jeg må derfor være ferdig til da. Yogaen kan heldigvis gjøres hvor som helst, så den er relativt enkel å gjennomføre. I tillegg til dette skal jeg ha fokus på å falle til ro på kvelden slik at jeg sovner fortere, samt stå opp i god tid slik at jeg får den rolige starten på dagen som elsker <3
Hva med deg? Sett deg gjerne 1-3 konkrete mål for denne uken.

Dagsmål

Hva skal du få gjort i dag?
I dag skal jeg fullføre pt-timer, gjøre yogaen min, lage noen kostplaner og jobbe litt på huset som vi holder på å restaurere. Deretter er det skytetrening på planen. Det er dagens her!
Skriv ned helt konkret og huk av når det er gjort. Om du får til en plan som fungerer greit denne uken, kan du følge samme mal neste uke. Hvis ikke den fungerer, kan du gjøre nødvendige endringer i uken som kommer.

Mat og trening

Er det noen spesielle endringer du vil ha i matveien fremover, eller noe spesielt du vil oppnå på trening? Sett deg realistiske mål og skriv dem ned. Husk å gjøre det gjennomførbart! For min del har jeg som mål å spise som jeg pleier – sunn, næringsrik og proteinrik mat. Jeg kunne gått for en sukkerstopp eller lignende, men akkurat nå har jeg ikke så stort behov for akkurat det. Når det kommer til treningen har jeg som mål å helst ha gjennomsnittlig 4 styrkeøkter pr.uke, også vil yogaen komme som en bonus hver dag ut måneden. Hva er dine mål? 

Ha en super tirsdag og lykke til med planlegging! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *