SOLSKINNSHISTORIE

God mandag!
Har du hatt en fin helg?

I dag vil jeg gjerne dele noe gledelig og inspirerende med deg 🙂

I forrige uke fikk jeg en rørende melding på instagram med dette flotte brudebildet. Jeg fikk tillatelse til å dele det med dere. Her kan du lese hva min tidligere kunde skrev. Dette gjør meg så enormt glad!

Jeg har hatt kontakt med Margrethe ved flere anledninger via mail og facebook. Hun har også hjulpet meg enormt mye når jeg har hatt problemer med bloggen og hun har svart superraskt og hjulpet meg der og da. Hun er en utrolig flott dame som jeg er så imponert over! Ikke bare har hun endret livsstilen sin helt, hun har også en utrolig fin holdning til både kosthold, trening og den mentale delen som er det viktigste. Hun søkte hjelp hos meg, og er det en ting som er sikkert, så er det at hun har tatt i mot råd og gjort en fantastisk jobb.

Inspirerende, eller hva?
Med det ønsker jeg deg en fortsatt fin mandag! Husk at alle mål er mulige å oppnå. Start i dag med å ta gode valg om du har noe du vil oppnå! 🙂

Del gjerne!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *