RESTEFEST -SUNN OG ENKEL MAT AV RESTER!

Kaster du mye mat eller sitter du ofte igjen med kjøleskapet fult av ymse rester?
Da er restemåltider noe du kan benytte deg av! Med rester kan du lage mye godt og smakfullt. Kanskje ikke de rettene du ville laget til vanlig, men noe nytt og annerledes?

Her har jeg tre eksempler til deg!

Her har jeg rester av karbonadedeig og speltlompe med ost, mais og skinke. Enkelt, samtidig som jeg fikk brukt opp karbonadedeigen, resten av en maisboks og siste lompe i pakka. Vil du spe på mer kan du tilsette grønnsaker eller salat for eksempel.

I denne bollen har jeg rester fra en asiatisk kyllingrett med sursøt saus og ris, kokt brokkoli, mais og kokte egg. En blanding som faktisk ble veldig god! Av og til kan det funke veldig bra å sette sammen forskjellig mat du liker, selv om du ikke nødvendigvis ville kombinert det til vanlig.

Hvor ofte sitter man ikke igjen med ekstra lefser etter tacofredag?
De trenger ikke å råtne! Jeg fyller mine med kokte egg, eggerøre, ost og skinke, serranoskinke og philadelfiaost eller cottage cheese og proteinella. Kun fantasier stopper deg, og her kan du fylle i akkurat hva du måtte ha for hånden. Om du tar den litt i microen før servering bli lefsa mykere også 🙂 Bonussønnen er veldig glad i smør, sukker og kanel på lefser, så det er også en kjekk løsning med disse lefsene:)

God mandag og lykke til med restematen! 😉

 

1 comment
  1. […] trenger ikke å være vanskelig! Her er tre oppskrifter jeg har lagt ut tidligere, laget på […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *