NY MÅNED – NYE MÅL!

Happy november!
Min bursdagsmåned 😀

Det er ny måned, og jeg tenkte rett og slett å sette meg noen mål denne måneden! Er du med?

Nå er det lenge siden jeg har satt meg noen konkrete mål, så nå føler jeg meg motivert og klar for akkurat det!

Her er mine mål:
♥ 40 min i uken på Assult bike (vi har nettopp fått to av dem på jobb!)
♥ 1 saltime i uken, enten pilates, movement eller yoga
♥ Gjøre klar alt til årets julekalender her på bloggen

Dette blir moro! Jeg har aldri brukt assult bike før, men nå som vi har fått det på Trimeriet er det jo veldig tilgjengelig og jeg tenker at det er gøy å få testet det ut litt og øke hverdagsaktiviteten litt mellom timer. Vi har også fått pilates som fast time på timeplanen, noe som er helt supert! Å forberede årets julekalender blir også gøy, det er noe som er kjempe koselig og gøy å holde på med. Jeg tror dere vil like det jeg finner på i år! 😀

Oppdatering på prosjekt Kent kommer forresten i morgen, for dere som savner det! 🙂 

Har DU satt deg noen mål for måneden?

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *