MORGENTRYNE OG «MÅ GJØRE» VIDEO

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Tights // Topp

Ææææh haha
I dag har jeg tidenes morgentryne, der vil ikke tro det en gang. Jeg orker ikke gjøre noe med det helt enda heller. Først må morgenkaffien i kroppen, også skal jeg ut å nyte finværet en times tid. Solbriller og caps it is i dag !

Jeg fant frem en Better Bodies tights som jeg hadde helt glemt at jeg hadde. Den er jo faktisk utrolig fin, og veldig mye høyere i livet enn de andre modellene, i tillegg til litt shvong nederst i beina 🙂 I like 😀 Du får kjøpt den her i både blå, sort, rosa, rød og gul 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ellers så tenkte jeg å ta et forslag jeg fikk på alvor. Jeg skal lage en «må gjøre» video! Da trenger jeg forslag fra dere på hva jeg «må gjøre». Fyr løs! (perverse forslag går rett i søpla;)) Vinnerforslaget vil få en premie i posten ! Få med ditt forslag, gjerne flere + mailadressen din.

Del gjerne!
error
11 comments
 1. Istedenfor å løpe opp en bratt bakke (bakkeintervaller) så skal du ta burpees. heheh 😀

  1. hhaaha FML 😀

 2. Gjøre det mest imponerende med kroppen din som DU vet om 😀
  Eks: Stå på hender, hode osv..

 3. Være med på an saltime du aldri har vært med på tidligere. Få noen andre til å dokumentere. Så skal du reklamere for en gratis PT time av deg om kunden og du lover å kle seg i 80 tallstil! Dette må også dokumenteres!

 4. Du kan sminke meg 😉

 5. Gjør så mange knebøy som du klarer med et menneske sittende på skuldrene dine.

 6. Jeg liker å lære om trening og kosthold, så fortsett gjerne å opplyse leserne dine om dette 🙂
  Ellers kan du fortelle en vits?
  Lage det styggeste grimaset du kan?
  Lage en skikkelig stygg/ekkelt/ lyd?
  Gjør begge deler, stygt grimase og stygg lyd 😉

 7. Gå en hel dag uten å si ja eller nei (riste eller nikke på hode er ikke lov, og det gjelder ja og nei på alle språk). Det er vannskligere enn det høres ut 🙂

 8. Hmm, nå måtte eg tenka litt her..
  – Et ei skei me kanel foran kamera.
  -Ta på å vis alle treningsbukser(feks) du har på kortast mulig tid, klare du det på 30sek???
  -Lag ein matrett

 9. deg og kjærsten bytter treningsprogram , klær, mat og ja roller for en dag 🙂 han er deg og du er han 🙂

 10. Få Gøran til å sminke deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *