DETTE VIL JEG GJØRE I 2019

 

Jeg valgte å ha ekstra lang juleferie i år, noe jeg har angret på at jeg ikke har gjort hvert år tidligere. Det har vært utrolig avslappende og deilig! Men – med ferie kommer fort litt forstyrret søvnmønster og litt sofagristendenser for min del, haha.

1 nyttårsdag våknet jeg kl.14 (!) og kjente på at jeg minst kunne trengt to uker til for å sove ut. Som jeg har nevnt før så sliter jeg med søvn, og det er først når jeg vet jeg ikke skal noe som helst dagen etter at jeg faktisk får god søvn. I ferien har det altså gått mye tid til nettopp det – å sove! Kroppen har krevet å ta igjen litt av det tapte. Til og med på julaften hadde jeg powernap etter frokost på sofaen hos mamma. Men nå – nå har jeg kommet meg sånn tålig tilbake i gjengene. Det er hardt i starten, men det må til om man skal komme i gang!

….Det nye året kom rett og slett litt brått på.
Nå er jeg dog i gang, og svarer på mail daglig, kommer meg på trening og oppdaterer sosiale medier. Jeg elsker jo hverdagen, det er bare det at kontrasten fra ferien alltid blir litt stor! Haha.

Nå gjelder det å minne seg selv på magien i hver dag! 
Julestjerna lyser ikke opp stua om kvelden lenger, og følelsen av at man venter på noe, er borte. Nå er rett og slett hverdagen her, og den er her for å bli.

Det er fint, det også?

Jeg har ikke noen spesifikke treningsmål akkurat nå. Jeg vet at januar og februar blir to veldig hektiske måneder med mye jobb, så da er jeg fornøyd med hver eneste treningsøkt jeg får overskudd til. Ingen high hopes her for en sinnssyk treningsperiode med andre ord, noe som er helt greit. Jeg vet med meg selv at jeg får mer treningslyst når jeg setter lavere krav til meg selv, så det er strategien (som jeg lærte i fjor;)).

Men, jeg har gjort meg noen tanker utover dette med treningen også.
Dette vil jeg gjøre i 2019:

1. Bruke mer tid på «unyttige» ting
Lesing og skriving, låtskriving og gitarspilling. Ting jeg koser meg med, men som ikke er jobbrelatert eller «nyttig» på noen annen måte enn at jeg henter energi. Jeg bruker mye tid på jobb og trening, så nå er det tid for å sette av tid til disse tingene også.

2. Prate mer med foreldrene mine.
Mine to største forbilder, likevel er det ikke mye tid jeg satte av til dem i fjor. Det skal jeg gjøre noe med i år. Det er så lærerikt og fint å prate med dem.

3. Oppleve mer av norsk natur.
Det er så mange vakre steder i Norge jeg ikke har sett enda! Jeg og kjæresten fikk sans for teltferiering i fjor, så jeg håper og tror vi får gjort mer av det i år.

God lørdag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *