FIRE TING DU BØR SLUTTE MED FOR Å LYKKES – DEL 2

HER kan du lese del 1!
Jeg håper disse tipsene kommer godt med! Ikke bare for deg som har konkrete mål du vil nå, men også for deg som jobber generelt for å ha en sunn livsstil.

Here goes…
Ytterligere fire ting du bør slutte med for å lykkes:

🛑 SAMMENLIGNE DEG MED ANDRE
Det gir absolutt ingen mening, er du klar over det?
Om noen på gymmet løfter tyngre enn deg – hva så?
Om noen på instagram har lavere fettprosent enn deg – hva så?
Hva hjelper det deg i din prosess å vite hva andre gjør og oppnår egentlig? Sammenligning fører som regel til dårlige følelser. Stopp det der med en gang.

 

🛑 OVERANALYSE
Agurk eller paprika, utfall bakover eller gående utfall, fullkornsris eller vanlig ris – dette er dilemmaer som er helt ubetydelig i det store bildet. La hodet ditt hvile. Ikke lag unødvendig styr rundt valgene dine! Smådetaljer og pirk er mer energitappende og tidkrevende enn nyttig.

🛑 OVERDREVET ENDRING OG JUSTERING
Å hoppe fra strategi til strategi er fryktelig dumt. Skal noe fungere, så krever det kontinuerlig utførelse over tid. Bytter du metoder annenhver uke vil du utsette fremgangen din. Stol på at det du gjør er bra og følg planen uten å tvile. Etter en lengre periode kan du heller analysere resultatene dine – da vil du se om noe bør justeres for å få bedre fremgang videre.

🛑 LA FØLELSENE OVERSTYRE FORNUFT
Det vil komme dager hvor du ikke føler at noe funker og du vil nok også føle at du står på stedet hvil- flere ganger på vei mot mål. Da må du huske at følelser ikke er det samme som realitet. Følelser kan svinge enormt mye fra time til time og dag til dag. Om du føler deg bra på mandag og som dritt på onsdag, så betyr ikke det at noe drastisk har skjedd og at planen din plutselig sluttet å funke på tirsdag. Stol på prosessen og vit at følelsene kan spille deg et realt puss!

Avslutter med en high five og en god klapp på skuldra fra meg til deg!
You got this! 😀

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *