«FØLER» DU FOR MYE?

«Jeg føler ikke det skjer noe»
«Jeg føler ikke jeg får noe fremgang»
«Jeg føler det tar for lang tid»

Har du sagt eller tenkt en av de tre setningene?
Av og til (ofte!) kan følelsene spille oss et realt puss. Hva vi føler stemmer ikke nødvendigvis overens med virkeligheten.

Det kan være lurt å av og til legge følelsene litt på hylla når det kommer til trening og kosthold, spesielt når du føler ting som du innerst inne vet at ikke gir mening, eller når det svinger litt vel mye rundt oppi hodet. Av og til er det lurest å bare gjøre det du vet er fornuftig for å nå målet ditt.

Av og til føler man seg dritt, av og til føler man seg feit og av og til føler man seg skikkelig hengslete. Du kan ikke forvente at følelsene dine skal stemme overens med virkeligheten til en hver tid. Du er jo ikke hengslete og feit om hverandre annenhver dag, eller hva? Det er jo ikke slik at du har fremgang på mandag og at ting går bakover på onsdag, selv om du kanskje føler det slik? Kroppens funksjon og resultatene våre svinger ikke opp og ned på lik linje som følelsene våre kan gjøre.

Feel less, do more. Av og til er det det som må til for å fortsette en produktiv prosess på veien mot mål.

Det kan skje fremgang og bra ting selv når du føler det motsatte. Fokusèr mer på å prestere bra på trening og ta smarte valg i matveien som du vet er bra for deg. En rekke gode valg vil gjøre det jevnt over mer tilfreds og vil ta deg nærmere målet. Hva du føler fra dag til dag er egentlig litt likegyldig. Sett øynene på målet ditt og kjenn heller bedre etter på om du gir alt du kan 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *