DETTE VIL JEG GJØRE I FEBRUAR

NY måned!
Jeg følte virkelig den jodelen som florerte rundt på nettet med teksten «Det føles som om det er 76 januar», haha. Nå er det februar og ett steg nærmere lysere dager og vår <3

Januar gikk virkelig i ETT med jobb, og februar blir en (litt) roligere måned. Derfor har jeg lyst til å notere meg ned noen ting jeg har lyst til å sette av tid til.

♥ Dra på konsert
Dette skjer allerede i dag! Jeg og venninnen min skal faktisk på en konsert med Kristiansand symfoniorkester som skal spille filmmusikk. Det blir en helt ny opplevelse, og jeg gleder meg!

Begynne på ny bok
Jeg fullførte «Journalen» av Per Fugelli forrige måned. Denne måneden skal jeg begynne på «Familiesykdommen» av Kristin Friis. Lesing er perfekt å drive med på mørke kvelder. Avslappende og underholdende.

Finne frem skiene (…?)
Med spørsmålstegn bak, for jeg er enda ikke helt sikker på om lysten kommer til å skyldes over meg. Jeg er ikke noen skientusiast, men det hadde vært moro å kommet seg ut på en tur. Det er tross alt fire år siden sist.

Julebord med Trimeriet
Dette skjer neste lørdag! Vi skal først ha en fellesøkt med crossfit, så en felles yogaøkt, og så ut på Håndtverkeren i byen for å spille shuffle. Det blir kjempe moro, og det er en såå herlig gjeng!

Holde treningstime for eldre
Dette blir en helt ny utfordring. Jeg har blitt spurt om å ha en «gymtime» med eldre gjennom Blåkors. Jeg har aldri gjort noe lignende, men det er gøy å bli utfordret!

Øve mer på hodestående
Jeg øver litt innimellom, men nå skal jeg prøve å øve mer jevnlig. Målet er å kunne stå i oppimot 1 minutt uten å miste balansen.

…Dette skal bli en fin måned 😀
Har du gjort deg opp noen tanker om noe du vil gjøre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *