DIETTFROKOST

271854-1-1365488313056
271854-1-1365488321296
Da var frokosten nede i magen og dagen er i gang.
Dagens første måltid besto av 1 boks mager kesam, bringebær, nøtter og kalorifri karamellsaus. Sunt, proteinrikt, søtt og godt 🙂 Dietten går bra og jeg er inne i god rutine både på planlegging og matpakkelaging. Sommeren nærmer seg med stormskritt så nå gjelder det å forberede seg på best mulig måte 😉

Dagen skal bestå av en cardiotur til Brun og blid og jobb litt senere. Finværet holder seg enda, så det må nytes !

Hva spiste du til frokost?

12 comments
  1. Her ble det bare en rask herbalife shake med jordbærsmak før jeg satte i gang med husarbeid. To timer senere var leiligheten ferdigvasket og da ble det en skikkelig frokost bestående av to hjemmelagde knekkebrød med egg og røkelaks + en liten skål tyrkisk yoghurt med valnøtter og honning. Nam! 🙂 Snart er det av gårde på trening. Hvor har du fått tak i kalorifri karamellsaus? 🙂

    1. Lunsjen høres godt ut 🙂 Kalorifri karamellsaus kjøper jeg på iherb. Er av merket Walden farms 🙂

  2. Hei!
    Hvis man deler opp treningen i rygg,bein,bryst,skuldre,triceps og biceps!
    Og tenker på og ha 2 splitt! Hvilken muskelgrupper burde man dele opp i?

    1. Jeg ville hatt bein, bryst og triceps og rygg, skuldre og biceps 🙂

  3. Hvilken dressing er det og hvor er den fra ? 🙂

    1. 3% thousand island 😉

  4. Hei!
    Nå som du følger en form for diett, er det biorytme? Også lurer jeg på den tiden her for ikke så lenge siden da du fulgte biorytme prinsippene og trente tidelig på dagen. Spiste du da havregrøt til frokost?

    Biorytme er utrolig greit om man trener sent, og f.eks grøt blir det siste måltidet.
    Men de dagene du trente tidelig, hvordan var det, der? Tenker å teste ut biorytme skjønner du. Hvilke positivt merket du ved biorytme?

    1. Hei !
      Det er en modifisert biorytme diett. Dvs; jeg har litt karb i måltid 1. Før hadde jeg ikke det. Hvis jeg trente tidlig på dagen før så spise jeg ikke noe anerledes froksot. Man må ikke ha karb før trening. Men jeg spiste karb etter trening i form av banan/riskaker. Utover det fulgte jeg den vanlige biorytme måltidsrytmen. Jeg liker biorytme fordi jeg har godt med energi og overskudd gjennom hele dagen, sover godt og er aldri sulten 🙂

  5. Hei. Jeg er en jente som ikke kan NOE om egen trening på treningsstudio, og lurer på om du har tips til hvordan jeg kan få større kropp? Når jeg sier større kropp, mener jeg ikke så alt for trent kropp, men å legge på meg. Jeg er alt for tynn, spesielt i låra. Er lårene jeg har mest fokus på, det er der jeg vil legge på meg. Hva kan jeg gjøre? Har en bmi på 17,9 som er undervektig..

    Håååper du tar deg tid til å svare, jeg er lei av å google, finner ingen smarte tips, fordi de fleste vil slanke seg med trening, mens jeg vil legge på meg.. Hvis du kanskje kunne gitt meg et lite starts treningsprogram eller noe. Og anbefaler du protein shake? Må også meddele at jeg spiser alt for lite, i det siste har det bare vært 1-2 måltid hver dag. Tar gjerne imot tips til mat som kan hjelpe meg å legge på meg.

    Hilsen trist jente

    1. Du bør trene styrke og spise mye mer, rett og slett. Dropp kondisjonstrening.
      Så lenge du spiser for lite så hjelper det ikke med andre tips, så du bør starte der.
      Lykke til ! 🙂

  6. Halloi.
    I dag spiste jeg skogsbærblanding med vaniljekesam og cottage cheese. Når det får stå en stund og smelte så blir det en helt herrlich konsistens på saften fra bærene. 🙂 DIGG!

    1. Jepp, litt kalde men samtidig myke 😀 nice !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *