YOGASØNDAG ? PRØV NOE SOM PASSER DEG!

Søndag er en perfekt dag for yoga
(…Akkurat om alle andre dager i uka ;)) 

Yoga kan tilpasses nesten hvilke som helst behov, det er det som er så utrolig fint!

Jeg har funnet frem litt forskjellige videoforslag til deg under her som kan tilfredsstille diverse behov. Jeg håper en eller flere faller i smak og at du tar deg tid til å prøve dem ut.

Om du ikke har prøvd yoga før fordi du er en rastløs person som liker mer action, så kan jeg fortelle deg at akkurat slik var jeg! Men, med yoga har jeg fått trening i å være mer tilstede, være mer observant på mine egne bevegelser og å bevege meg med et annet fokus enn jeg har på treningssenteret. Når det bare er du og matta så er det lite annet du trenger å tenke på. Gi det en sjanse!

Ha en strålende søndag <3

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *