SNART PÅ VEI TIL PARADIS

I morgen tidlig reiser jeg endelig til Tyrkia med min kjære og familien hans. Jeg ser så utrolig frem til å ligge på stranda og nyte varme og sol i en hel uke. En uke fri fra jobb har jeg ikke hatt siden vi var i Tyrkia i fjor, 11 måneder siden. Det skal bli godt for både hodet og inspirasjonen 🙂

100PHOTO9-002Skjorte fra sheinside, jeg har str. S

Treningsfri har jeg heller ikke hatt siden i oktober i fjor, så en uke helt fri skal bli fantastisk. Jeg tror nok kroppen også vil sette stor pris på det. Nå skal jeg restituere godt og la musklene få bli helt uthvilt.

Jeg har forresten nådd noen av målene jeg satte meg før turen.
– Magen bretter seg ikke når jeg sitter
– Shortsene mine sitter litt løsere
– Bikinitrusa fra i fjor sommer passer
Oh yeah ! Hard work payes off 😀

Jeg har laget flere videoblogger og innlegg på forhånd som vil komme ut i løpet av uken. I og med at jeg tar bloggfri og datafi generelt den kommende uken, vil kommentarer bli godkjent når jeg kommer hjem. Alle blir likevel satt stor pris på ! 😀

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Good tur! 😀

  2. Kjempe fin topp 🙂 hvor er den kjøpt?

    god tur til Tyrkia 🙂

    1. Det er link til den under bildet 🙂 Takk for det !

  3. Håper du får det fint i Tyrkia!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *