5 INNRØMMELSER

Det er lenge siden jeg har skrevet et slikt innlegg, og jeg syns selv det er utrolig gøy å lese andres innrømmelser. Etter at jeg var med på en crossfit WOD på morgenen i dag, ble jeg dessuten inspirert på et nytt nivå! 😀

Here goes!

Jeg er utrolig lite utholdende i beina
Det ble veldig klart for meg i dag på WOD’en jeg og kollega fra Trimeriet var på. Den besto av masse burpees, box jumps, sykling og wallballs. Greit nok at jeg er sterk når det er snakk om opp til 8 reps, men med langt flere reps, høyt tempo og lite pauser får jeg rett og slett skikkelig melkesyre. Vi snakker tømmerstokkmodus! (se snapstoryen min; pt_julie)

Jeg misliker sterkt å bli fortalt hva jeg skal gjøre
Høres teit ut, men det er en ærlig sak. Jeg liker best å bestemme selv, og må svelge en gjeng med kameler når andre skal bestemme over meg. (En ørliten bakdel i gruppetreningssammenheng! xD)

Jeg liker ikke å ikke vite hva jeg skal gjennom
Å gå til en trening hvor jeg ikke vet hva jeg skal gjøre og hvor mye som kreves av meg, det er direkte ubehagelig. Aller helst vil jeg ha full kontroll på hva og hvor mye jeg skal yte.

Jeg blir muggen når jeg blir pushet
Haha, ironisk nok i og med at jeg er PT selv! Jeg vil si at jeg er over gjennomsnittet flink til å pushe mine egne grenser på trening, og hvis jeg da blir pushet ytterligere av noen rundt som tror jeg har mer å gå på (noe jeg kan love at jeg ikke har), blir jeg rett og slett sur! Heldigvis har jeg (som regel) selvkontroll nok til å holde det inni meg. Haha xD

Jeg har et sinnssykt konkurranseinstinkt!
Uansett hvilke konkurranse det er – så lenge jeg vet jeg har noe å komme med, så gir jeg ALT for å vinne. Premie er ikke nødvendig for å trigge meg. Heder og ære holder i massevis. Jeg blir mannevond når det er noe som kan vinnes, og jeg ofrer alt jeg eier og har.

….Så utifra disse punktene, vil du si at jeg passer inn på en Crossfitsenter? xD Jeg måtte le for meg selv i bilen på vei hjem fra dagens WOD. Jeg passer nok ikke helt inn verken mentalt eller fysisk, men det er likevel gøy å prøve nye ting. Vi fra Trimeriet har en gratis prøvemåned, så jeg satser på å få deltatt på flere økter før måneden er omme.

Med det sier jeg GOD LØRDAG! 😀

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *